---

Det va ett tag sen jag skrev. har haft mycket att göra.
konstig situation jag har hamnat i , jag vet inte hur men fast är jag. ska det vara så svårt att veta vad man vill istället för att tveka fram och tillbaka. mitt huvud kommer bli överbelastat av funderingar.
ännu en gång har min teori om killar (för det mesta) helt pantade. fel på folk. ae idag är jag på dåligt humör , idag är jag arg och besviken. Usch. Känner på mig att jag kommer få ett par vredesutbrott. killar kommer aldrig sluta förvåna mig. seriöst.
justnu sitter jag hemma hos sofia och snackar.  och vi ska snart på bio.  paranormal activity 2 ska vi se. . men innan bion börjar  ska vi ut och träffa robin och jimmy.

Godmorgon

Godmorgon ! Jag vaknade nyss och jag har försovit mig  . Aja nu ska jag fixa mig lite sen bär det av till skolan, för att göra ett prov som kommer gå skit känner jag. men gör det bästa av de iallafall.  efter det slutar vi , så blir väl hem och sova en stund till . innan man ska åka till sjukgymnasten.    ha en bra dag allesammans <3

o my gach

känner mig uttråkad. vill att något ska hända? nått spännande ,  eller träffa någon spännande kanske? som tar mig med storm. höhö.. eller nått sånt. har suttit och pluggat försäljning och service över en timma nu för vi har prov i morgon. känns som ingenting fastnar. så för stunden har jag gett upp. så istället ska jag gå och tvätta av mig sminket och sola.. VILL BLI BRUN!

right now

hej, hallå, yoo , sitter i klassrummet och har datahäng med tjejerna. svenska lektionen börja precis, och det blir en kort lektion i vilket fall är skönt. dock ska vi sitta och läsa nån text för att träna till nationella provet i vår. känns ju lite tidigt dock.
men nu ska jag börja läsa,  puss på er återkommer när jag kommer hem.

turbo

ett snabbt inlägg. Idag har varit ett extremt känsloladdad dag.. har gråtit, skrattat, skrikit, varit extremt irriterad , ännu mer irriterad  , ja mest irriterad..  Men NU känner jag mig lite friare, nu är det över typ. Nu kan jag andas igen. galen kul dag i skolan.! återkommer.

you make my day

Hallelulja ,  tog mig en sovmorgon i morse. ganska skönt sådär på måndagsmorgonen. efterskolan blev de hem , packa ta bussen till sjukgymnasten.  när man har kommit hem från sjukgymasten och är helt slut. precis somnat. vad händer inte då ? jo  robin ringer och säger att man ska komma ut. såå aa . jag gör väl de ,  fast hur trött och ont man än  har. men det va lätt värt de. + så är man så sjukt trött varje dag efter skolan.  nu är det bara att ladda upp för en ny dag på jonh bauer. tur att veckorna går fort så det blir helg snart .
puss och godnatt ciao!

o o o x

sitter i skolan och saknar mina favoritkillar ,  Och de kommer inte tillbaka  förens om  två månader. Hur ska jag klara mig? 


det är fint att blunda , tycker jag. JAHA ? höhöhö 



         


full rulle igår

Det är redan lördagseftermiddag. Och karin är jättetrött. 
Men iallafal det blev en jättetrevlig kväll igår med pizzakäk tillsammans med fille och rasums och fest hos fille.  fest för rasmus är hemma igen. de gillar vi starkt! Tack alla mina underbara vänner för en lyckad kväll.
 
  



gammla bilder på mig , simon och rasmus. :)





rasmus :)


ser det snöar ..

sitter hemma hos felicia nu . vi myser och snackar massor skit om killar. problem? fack it. från och med nu. BARA posetiv jävla anda. uppstår det någon annat problem. så vem bryr sig hahah..  nu ska vi ta och käka något. och sen blir de sängen för hela slanten. såå godnatt gullrumpor. 
ni som inte visste att det snöar ute så kan jag berätta för er att det gör de! . 
"vi bara det SNÖAR ute ! det måste ju vara rekord redan i oktober??"  usch.. jag vill ha värme! 
 

 




21 oktober

äntligen , äntligen är skolan snart slut för idag och jag är ledig. åtminstone tills i morgon. haha.
blir snart att ta bussen hem hämta träningsväskan  och åka till sjukgymnasten. baam.
kommer nog skriva ett inlägg ikväll eller liknande,:
puss

-

Egentligen ska jag inte klaga. jag har jätte fin och underbara vänner. skolan går bra. min familj är guld värd. men so confused. jag vet inte vad jag vill. Vill vara singel, men vill ha ett förhållande. Vill vara ensam, men vill ha någon. MEN.. blir osäker hela tiden. Tomhålet i magen bara växer och växer samtidigt som det ibland blir mindre och mindre.. Allt är så konstigt.. Varför kan inte bara allt vara bra?! 
Det känns alltid bra i början, men när det börjar bli.. för nära.. när de kommer till min "vägg".. Då tar det stopp. Det går inte.. Jag kan inte släppa in nya människor, kan inte släppa in någon.. bara ett fåtal vänner.. Men inte mer än det..
jag bryter ihop.. från ingenstans. det bara kom .. känns ganska skönt ändå nu... att få ut allt...  vill få bort tomhålet jag har. . som inte vill fyllas igen.. tror inte att någon förstår .. vill bara härifrån.. ut i världen.
känner min dålig på att snacka om mina problem som överhuvudtaget är ledsen. för vad ? kärlek .. varför ska det vara så? varför kan inte bara kärlek vara enkelt? underbart istället för att vara ett sånt ämne som väcker ångest.. det finns aldrig någon som kommer kunna  säga att  "kärlek är enkelt" för har insätt att det kommer aldrig vara det. alla säger att folk inte överleva utan kärlek. visst det har sina  stunder men sen då ? allting har ett slut och det är alltid samma sak man står där själv sen och mår dåligt. det luriga är att ju längre man har älskat någon dessto längre tid tar det att komma över det. vilket man inte tänker på när man står där i smeten.
man kan alltid skylla sina misstag , svårigheter på livet. otur dåligt val.. eller så kan man reagera, gör något åt saken. kämpa ! även om ens hjärta är krossat , sönder slaget eller tappat kommer det alltid tillbaka. växer tillbaka med tiden, ännu starkare , varmare , större . livet är en lång tid med mycket misstag men livet är även nu.
Gör som jag ska göra nu ! ta en dag i taget.  allting du gör är att är leva livet , så gör det bästa av det! tänk som jag att livet de kommer att gå vidare , du kommer att må bra igen. det är bara att kämpa!

pusssssssssssssssssssssssssss

känner mig allmänt glaaad idag .
puss på en bra måndag.

Darling

slänger in bilder på mig och min bästa tjej!

bra början på fredags kvällen !

jag är lite ego ibland iallfal när de gäller BILDER! jag älskar att ta bilder på mig själv och hela min data är säkert smockfull med egobilder. varför vet jag inte , för jag är inte egenkär eller så.
sitter här och umgås med B-ruden nicita nu iallafal. vi är väldigt sociala mot varandra måste jag säga. vi sitter vid en varsin data just nu. hon spelar nått spel och bli assur när tiden har gått ut och hon inte klar de . man kan ju inte göra annat än att skratta åt henne. åååh nu blev hon precis glad för hon klara banan.! BRA NICITA ! ♥
och vad gör jag då ? sitter och väntar på att killarna ska komma hit. och umgås med oss.
puss ha en bra fredags kväll ni med !

10:20

äntligen är skolan snart slut för idag och jag får njuta av min fredag. ska dra till sjukgymnasten efter jag har slutat. sen ska jag umgås med nicita. senare ikväll kanske de blir att åka till skpg en sväng.  hoppas på en trevlig kväll. hoppas att ni får en trevlig kväll.
puss !

Lkpg med mammi

Har varit med mammi i linköping idag. Vi kolla runt lite sådär. kikade in på ikea med. fick lite mys till rummet och annat smått och gott med oss hem.. tack mammi . ♥
skolan förövrigt idag har varit ganska seg. fast rolig.  men dock  känns de som jag måste plugga som en tok för att hinna med allt. vill ens inte tänka på hur nästa vecka kommer att se ut.
nu ska jag fixa lite saker sen sova det ska bli så skööönt.
puss

Dusch sen Läggdags

Den här dagen har haft sina uppochner gångar. ska snart dra in mig i duschen, ah snart.. och sen blir de läggdags.
puss , godnatt på er .

Halloween 2010 ?

Sitter och funderar , funderar på årets halloween. vore det inte tufft att ha en halloween fest?! så kanske ska ha en här hemma?! tål att tänka på. Men dock vet jag ju inte vad man skulle klä ut sig till? en mumie.. eller ha ett tema? som sakt de blir att tänka på.

ni har väl inte glömt ?

ni som brukar kolla på paradise hotel , precis som jag gör.  så är det säsong start idag. de hade ni väl inte glömt? för er som hade glömt så påminner jag er nu . det startar iallafal idag , kommer bli grymt kul eller hur? ikväll ska alla sitta bänkade framför tvn. !

Och om ni hade missat vilka deltagare som ska vara med är det dessa (eller rättare sagt start elvan som startar inne i huset) sen som alla vet kommer det ju in nya deltagare varje vecka.

aj aj aj

kom nyss hem från vårdcentralen , och om tre timmar ska jag tillbaka dit. träffa en sjukgymnast. känner på mig att det inte kommer bli så speciellt kul att vara där.
ligger nu i sängen och funderar på vad  jag ska ta mig till....  det gör så fruktansvärt ont!!

AHRÅ

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum.
plockat ordning bland klockor , armband så det ser lite bättre ut i alla fal.
bäddat sängen. dammsugit osv.
ska kurra ner mig i täcket , och se på tv.
ja vi hörs i morgon , kisses.

en enda person som förändrat allt.

sitter fortfarande och segar efter frukosten. som blev efter tolv idag !
känner mig ganska nere . går dagen har haft sina upp och ner gångar. ibland behövs det bara en .. en enda person som ändrar alla fortsättningar.  är ordlös , vill berätta , förklar. men blir nog bäst att hålla de för sig själv och låta ingen få veta.
varför ?

Fredag babes

Har precis vart och köpt varm oboy i cafét.
planerna för idag är dra ner på stan efter lektionen är slut , och sen äta chinamat men några i klassen. efter det blir de  hem och fixa lite innan jag ska dra till sörping. vilken planerad dag känns de som. men man vet ju aldrig om de händer nått mera spännande idag. kanske slänger in ett inlägg senare ikväll.
puss

Gillar inte rubriker

Är skitseg idag , Men nu är i alla fal andra och sista lektionen för idag igång. vilket är svenska.
Sitter just nu och tar de lugnt med Felicia i ett grupprum, och dunkar musik. I det vanliga ljudet på datan. great!
tänkte länka min spotify lista.  så ni också får höra på vad vi lyssnar på.
klicka HÄR så får ni min playlista.
kisses !

HÖST känslor

Hoppas tiden flyger förbi för är inte alls sugen för skolan idag, inte ett dugg.
Hösten verkligen här nu. Tycker det är rätt så mysigt , härligt med alla höstfärger ,med alla löv som ligger överallt.  men skulle vara härligare och dela den mysheten med någon.  tur att jag har glädjen att dela med mina vänner.  men du saknas. du lämna efter dig ett tomrum , ingen kan fylla igen. jag gav bort mitt hjärta för länge sen och nu vet jag inte hur jag ska få tillbaka det. du bär mitt hjärta,  varje dag..

godnatt kära läsare


Tycker dock att veckodagarna går alldeles för fort. Imorgon är det redan onsdag, Och vi har för mycket läxor och för lite tid känns det som. Och nu är det redan dags för att sova. så man orkar med morgondagen också, som jag ska tillbringa i bageriet hela dagen. KUL ! fast nääe..
nu ska jag sova , så godnatt alla bloggare slach lärare.
puss

Enjoy

Ni blir nog inte förvånade men fyfaaan vad trött jag är. Slitit av mig klocka och armband. Och nu ligger jag med datan på magen och bara chillar. Ska nog ta en powerwalking runda med Matilda lite senare. great .

vi ses ciao !

inte många minuter över

fokusera.. fokusera , kämpa. kom igen nu ! måste tagga mig själv. nu ska jag , plugga , sova. sysselsätta mig själv. puss

från blommor och dekoration i skolan .

not fair

Sitter hemma i norrköping nu, helt slut efter igår men ändå gjorde jag inget speciellt? Var med trevligt folk. Kom precis på varför jag är så trött.. Dennis! Fysjutton, vad jobbig han var inatt. somna kanske vid halv 4. och gick upp 9 i morse.. Drog direkt hem till min favo tjej och färgade håret , hm.. hur ska man säga att de blev.. höhö .. näädå blev nöjd .  
Ska strax börja fokusera på allt pluggande jag har missat när jag har varit sjuk. usch orkar verkligen inte ! .. menmen det måste ju göras...
tjaaråå mina vänner !

Godmorgon

Ligger i sängen med min underbara vän.  Efter igår så mår vi ändå ganska okej. Vi överlever.
senare idag blir det att åka ner till stan. Sen har vi inga mer planer. men det kanske händer något spännande , vem vet.

Fredag

Första lektionen är igång som vilket är försäljning & service.  slutar vid 11 sköönt.

Men mina godingar idag är de ju som sakt fredag. Och det betyder ju att det är sista dagen innan helgen. Som man har sätt fram imot hela veckan. fredag innebär även party idag med mina underbara vänner. De gillar vi.


RSS 2.0