norrpan

ska ta bussen ner till stan  för att fika och en sväng på stan med V. Lindberg. himla länge sen vi sågs så kommer bli otroligt trevligt!

Veronica maggio


sitter ute på ballkongen och pluggar medans jag har Veronica Maggio på högst volym. trots pluggandet så känner jag mig på topp. om sådär några timmar så blir det att sticka iväg till körskolan och köra statskörning tror jag att det är idag. men det tar vi då , nu ska jag fortsätta. hej!

some night i miss you, and tonight is one of them


RIGHT NOW

Ligger i sängen och ser på film för tillfället. Målar naglarna och lite sånt sammtidigt. Kvällen har varit rätt lugn och jag är otroligt seg. Hoppas ni har haft en trevlig söndag raringar!

till min flicka!

Hej på er , det va ett tag sen nu.Har haft mycket att stå i.Men nu ska det bli ändring på det, eller vad säger ni?  just nu har jag precis ätit med Fille. Efter en lång arbetsdag på 13 timmar helt slut i kroppen. Men ska fortsätta kvällen här med lite folk. Ha en trevlig kväll allesammans så hörs vi. Hej

+++

Det går 1 minut. sen är hela ens liv uppochned. är helt tom och frusen.

du är som en stjärna på himlen,nått man ser men aldrig når

tjabbaaah! Har haft en riktigt bra dag igår i stockholm som har erbjudit det mesta. Jättetrevlig och himla mycket skratt.  Idag vaknade jag och vicky upp trötta , men vi släpade oss till skolan i alla fall. kände att det var bra att gå till sista fredags lektionen. Ska snart ta lunch. sedan sista lektionen. sen är det HELG !  Checkar in här senare. kisses and hugs

STICKER TILL ...

Sticker  till stockholm nu. Ville bara önska alla en trevlig dag! puss mina fina läsare!

Vicky Lindberg

nu kom min fina vän vicky till mig och håller mig sällskap ikväll och även håller hon mig sållskap i morgon kväll. Kvällen kommer bestå av prat , film plus popcorn. tror detta kan bli lyckat. pusss !

ready for a change

Sååååja ..  Hemkommen och nyduschad efter att ha sprungit vår ruset. känner mig rätt så duktig. Men är rätt så seg och trött nu så ska lägga mig i sängen och försöka sova till någon film. sovgott mina fina läsare. vi hörs i morgon.


godmorgon världen

vacknade för ett tag sen. sitter och tittar på tv nu , ska snart börja med frukosten för att sedan klä på mig och åka till skolan. upptaterar sanare , hej ..

i need a hero

Tänkte bara säga hej, tja, jag mår bra typ oh lite sånt. Livet leker mer eller mindre. jag har fina människor runt om mig som är guldvärda. Ska fortsätta vara glad denna kväll och tagga till lite tills imorgon. Igår blev det en liten oplanerad fest hemma hos Vicky. Den lugna hemma kvällen vände och blev inte alls lika lugn. men vad gör det ? haha.. Finns inte så mycket annat jag kan dela med mig utav idag. vill bara önska er en fortsartt trevlig söndags kväll. hugs.


sunshine

Underbar dag.  Nu allt är bokat och klart drar upp till Stocholm nästa torsdag med några fina tjejer för en shopping tur, awsome. Förövrigt är jag helt slut tog en lång promenad med matilda förut från haga till vilbergen. Och det gillade inte min kropp kan jag säga. Hostan blir bara värre och värre ochså så i morgon blir det att göra ett besök hos doktor och få host mediscin eller nått liknade äckligt..

hallå i det blå


sitter i skolan och har precis jobbat klart med en redovisning i serveringen. solen skiner och värmen börjar komma tillbaka. har huvudverk och en himla hosta som jag inte blir av med. får bara hoppas på att det går över. ska åter gå till att ta lite rast nu. ciao!

söndags morgon

Vacknade för sådär en kvart sen. Och nu väntar frukosten.  upptaterar er senare.

Smälter ner som en tennsoldat.

Hello friends. Här hittar ni mig resten av dan. Tänker inte röra mig det minsta. Eller ah, kanske när det är mat, men enbart till köksbordet. Fortfarande förkyld så tänkte bli av med den genom film och te drickande! Tråkigt att gå ifrån praktiken idag och veta att jag aldrig mer ska få stå inne i bagerit och slava haha..

Born this way


Den här videon gjorde min morgon. Lyssna! Nu ska jag sätta upp håret och göra iordning det sista. Sen sticka iväg till skolan.
pusss

++++

Efter att ha tagit en dusch, lagt en ansiktsmask och smörjt in mig själv i body butter som luktar otroligt gott känner jag mig nu mycket fräschare. ska ta på mig något, fixa mig lite snabbt och sedan åka ner till körskolan för den sista tiorilektionen. känns sköönt. over and out.


14:57


" livet är för viktigt för att bli taget seriöst "

Varje gång är som den första gång vi sågs

vaknade för en stund sen, ligger fortfarande i min säng som föresten är sjuk skön. jag tänker aldrig resa mig härifrån haha.dock ligger jag inte här för jag är lat utan att jag inte mår spesiellt bra. ont i kroppen , ont i halen , ont i huvet. såhär kommer jag att ligga tills jag känner mig bättre. har laddat med filmer så lite underhållning har jag under kvällen. upptaderar er senarer..


känner ingen ånger

Hålla igen

Igår var det valborg och måste påstå att det blev väldigt lyckat.  mycket härligt folk , fin stämmning , mycket dans, skratt och prat!
efter att ha vacknat upp med två slöa tössar i sängen. så lyckades vi ändå ta oss upp. och åkte ner till stan för att kolla in maj tåget mycket trevligt. med usch riktigt kallt var de. men smällar man får ta helt enkelt..
men nu är det dax för mig att försöka sova.
Känns ju förövrigt väldigt bra att jag har praktik i 1 vecka till. upptaderar er i morgon over and out.

RSS 2.0