det är en ny trend på GGGG

Varit och tränat och är sådär skönt trött i hela kroppen. blir köra hårt med träningen fram över! Gillas ! känner mig nu ganska seg , ska gå upp och göra mamma sällskap vid tvn en stund innan det är dax för att sova och ladda upp för praktik igen.

Bjuder på två bilder sen serveringen på mig och Matilda. Upptäckte att resten av bilderna är sjukt suddiga tyvärr..


godmorgon

Godmorgon sötnosar, åt nyss min frukost. har inte gjort i ordning mig än de har varit en lugn morgon. frukosten bestod av havregrynsgröt de har blivit en vana att äta de varje morgon nu. plus så är de ju nyttigt.
nu måste jag slänga på mig något. för att sedan åka till skolan. servera lite. efterskolan blir de dra till gymmet direkt..
pusss vi hörs senare..

hallå i det blå

väntar nu på att pappa ska komma hem från affären med  sylt så man kan äta frukost någon gång.  vägrar att äta havregrynsgröt utan sylt. om han nu skulle vilja komma snart!?...   så man kan gå ner till gymmet sen...

home sweet home

Kom i princip nyss innanför dörren.  väntar nu på att Felicia ska komma och hålla mig sällskap ikväll. MYS !

<3

dela på en sallad med nicita. hon är nog de bästa sällskapet man kan få den tjejen. vi ska  byta om nu och gå ner till dansen. bråttom bråttom..

myskväll

hem kommen inte för så länge sen.  propp mätt , blev bjudna på 3 rätters i skolan i restaurangen. mysigt! gratis mat sitter aldrig fel. är redan nervös tills man ska stå där själv och servera. allt man måste tänka på.

praktiken idag var bättre än förväntat. gjorde mest bara tårtor. sen blev man bjuden på pizza. för "glömde" lunchen hemma. i morgon är de bara påt igen.

servering


duka upp ett bord och hade lite tallriks träning på serveringen idag , innan vi ska ha öppet och servera inför gäster i restaurangen.  vi börjar lite smått nästa vecka och serverar alla lärare på skolan.
imorgon startar även praktiken.  fick ica kvantum i hageby. ska stå där i bagerit 2 dar i veckan fram över.  ingen lust alls...

söndag

söndag.. ogillar verkligen söndagar måste vara den sämsta dagen på hela veckan. början på ny skola vecka. slutet på helgen. dagen har haft sina upp och ner gångar. men de blir nog bra med tiden antar jag.   har  gjort dipp och skurit upp lite morots stavar till. ska sätta mig och äta dom till solsidan hade jag tänkt mig nu. sen blir de kolla på några avsnitt one three hill. sen tänkte jag sova så godnatt alla där ute. sovgott !

17:37

hej sötnosar. sitter hemma hos sofia just nu med vicky. blir bara slappa gärnet ikväll. för det är ännu en fredag utan festligheter. lite surt. men jag har de trevligt iallafall. lite mat ska vi snart få i oss. sen blir de vidare utåt och träffa lite folk. sen får vi se om de kommer hända något mera spännande.
pusss ha en bra fredag !

svenska

sitter på svenska lektion. slutar strax. då blir det att åka hem till nicita som är hemma oss mig och lurar. sen blir de dans för hela slanten. senare ikväll blir de att träffa lite folk.. hinner nog inte höras mera idag , men ha en bra dag ni med puss.

morsning

sitter nu och äter frukost och bläddrar lite i H&M katalogen. frukosten består av ett kokt ägg. ska snart dra iväg till skolan för att ha svenska lektion..

nytt


tattuuu

Blev galet sugen på att göra en tatuering... Vart ska min första tatuering  sitta?. Även fast jag vet ungefär vad ja vill ha för något.  Ångrar mig hela tiden om vad jag vill ha och var jag vill ha det...  Och smärta, inte min grej! Tål att tänkas på med andra ord..  kanske ska önska mig en tatuering till födelsedagspresent...

blää för att må sähär..

har inte haft en data dom har viljat fungera förens idag. Därför har jag inte kunnat upptaterat till  er... men som tur är så får jag tillbaka min bärbara från skolan imorgon.
dagen har varit slapp är forfarande sliten sen går kvällen i rejmyre. har bara legat i sängen kollat på film. knappt att jag orka mig upp för att skriva till er..  men ska ändå försöka tvinga mig in i duchen är allmänt äcklig för tillfället. sen blir det tillbaka till säng. skönt att vi har sovmorgon på måndagar till tolv, så får jag en chans att pigga upp mig lite längre.
så nu vill jag bara säga godnatt för min del. puss hörs i morgon!



och så blev de


dagens

sitter nu på en riktig tråkig svenska lektion!.. kom på en random ide i morse att jag ska ta hål i örat så det har jag bestämt mig för att göra efterskolan och så ska jag träffa bea och nicita. fika och ta en sväng på stan.
slänger  in en bild  på dagens .. pusss
jeans gina | boots din sko | skärp H&M |  skjorta gina |
linne monki | ring glitter | armband pieces



10:35

ställde klockan på 10. snosade en  halv timma och nu är jag vaken. ligger och vilar lite i sängen börjar inte förens kvart över 12. men nu ska upp och äta havregrynsgröt. för att sen göra mig i ordning och ta bussen. puss hörs sen.

tips

Håret mår bra av avocadoinpackning. gröp ur en avocado och massera in i håret låt verka 30 min tvätta och skölj ur håret.
  • hårpackning varje gång du duschar
  • efter duschen ta en plutt balsam i topparna
  • självtorka
jag har väldigt torrt hår och gör  inpackning nästan varje dag. efter jag börja med det så har det faktiskt blivit mycket bättre. så ett tips om du har torrt hår.

rast!

första dagen i skolan är igång. började en ny lektion servering rätt så kul ändå.  kanske ska iväg och äta och sola med sofia och matilda efter skolan. känner att jag måste börja bli lite brun nu till sommaren. :) men nu börjar lektionen igen så vi hörs senare! puss

sista timmen på lovet

Att det är sista timmen på lovet känns sorgligt. men att träffa alla personer man har saknat , på de vis kommer de bli skönt att komma tillbaka i morgon.
Har i alla fall mest njutit den här dagen trots att det är den sista på lovet.  först möte jag upp Carl på stan. åkte hem till honom. sen så kom jonte , tjerna och tabben dit. måste säga att carl har en rolig mamma.  sen när jag kom tillbaka till stan. tog jag och sofia en lång och skön promenad. nu ska jag kolla på the Greatest och dricka lite götigt te.  puss vi hörs i morgon.

dan började med en hård dag på jobbet

nyss hemkommen. käkat mat ute med trevligt folk. är mätt och ligger just nu i sängen och smälter maten lite.
laddar inför en ensam kväll hemma i lägenheten. med tv-tittande. ska snart ta mig en dusch. ansiktsmask,måla naglarna pyssla om mig själv lite helt enkelt.
pussss

nyduschad

sitter nu och väntar på att håret ska torka. sen så ska det trallas ut. är helt död efter en lång promenad.  bara gick och gick till slut kom ja till Maxi. va helt slut i benen så blev att ta bussen hem..
nu ska jag sätta på en bra film och krypa ner undertäcket och äta en skål med popcorn..
pussss

god eftermiddag ... 15:02

hej och hå , har precis tvättat klart allt  nere i tvättstugan. och varit och hämtat mitt packet från hm nere i tobaksaffären. fasen så roligt det är med packet. kommer nog även ett i morgon med. eller nån annan av dagarna i veckan.  sitter nu och äter kyckling sallad , samtidigt som jag tänkte ta mig tid att skriva till er. har en känsla av att den här dagen kommer att bli körig. ska snart ner till stan träffa bror och hämta ut biobiljetter. sen kommer Felicia blir att ta en fika med henne på stan. sen förhoppningsvis hoppas jag att carl hör av sig. så blir det en sväng till sörping också...  får se om vi hinner höras mera idag. annars för jag önska er en trevlig dag och kväll.

-

Nu ska långkalsongerna på! De blir en promenad ner till solariet.  jag ska fasen bli brun.  pussss

1 januari 2011

vilket bra slut på år 2010, fina vänner och en härlig natt,
och på tal om starten på nya året, kunde inte blivit bättre!
började med en rolig förfest hemma hos mig, med mycket snack och skratt. sedan drog vi vidare till krokek och firade nya året där.
2010 har varit  upp och ner , hit och ditt. många besvärligheter , besvikelser tårar, men det har även varit mycket glädje , leende och många stunder jag inte vill glömma. Jag har vuxit extremt mycket som person. Jag tror mer på mig själv.  Jag har lärt känna många nya människor,Jag känner idag att jag saknar många av de jag spenderade sommaren med,  jag hoppas , hoppas att 2011 kommer föra mig lika många fina minnen som förra året gjort. och hoppas jag får känna lycka.  2011 är en ny start med nya möjligheter.

RSS 2.0