du påminner mig om saker jag trodde jag hade glömt

har haft en skön eftermiddag med sofia idag , trevligt värre att komma i från sängen , och komma ut och busa lite. ännu skönare blir de  imorgon när man får hela lägenheten för sig själv och de känns bara såå braa..  kommer bli mycket trevligtheter som händer i morgon.
men nog om de , sitter just nu hemma hos linus och chillar ,  vi ska snart åka till sörping och handla mat.  trevligt , lite vardagsmys behövs..
pusss

jag kommer , jag kommer , jag kommer..


...


ibland bryr jag mig inte om vad andra tycker
och ibland bryr jag mig alldeles för mycket
och jag bryr mig inte vad du tycker trots att
det är dig jag borde lyssna mest på
jag borde ta åt mig av vad du säger
det handlar om att acceptera sig själv
att vara nöjd över vad JAG har
det är svårt
livet är komplicerat även om det inte borde vara
du sa en sak jag har funderat över
"det finns inget bevis på att livet är seriöst"



+++

Jag ska sluta med det här. Inte hälsosamt som du säger. Gör bara ont. Allt gör bara ont. Även fast man är med på allt som händer och saker man gör. bryta ihop för att sen komma på benen igen. Normalt, vettigt, bra, smart..



if it makes you happy, it can't be that bad!

och ännu en gång gör livet ännu en vändning och leendet på läpparna är tillbaka. ibland måste man förlora något för och förstå hur mycket det egentligen betyder och ibland behövs det inte mer än ett dygn, för att förstå och samtidigt då så inser man hur bra vänner man har. att alltid veta att man blir fångad om man faller är en trygghet som inte går att beskriva i ord, men känslan är underbar. för en gångs skull i livet känner jag mig trygg med mina vänner, jag hoppas känslan stannar ett bra tag till, för lite trygghet  behöver alla någon gång ibland.





no point saying this now



19:05

det är lov och det känns så jävla sköönt..
mina tjejer åkte nyss ifrån mig. men de kommer ju som tur är tillbaka i natt någon gång. sålänge ska jag fixa mig lite , sen dra till stan och träffa min underbara sofia , får se sen vart kvällen tar vägen.  over and out

But tell me, does she kiss like I used to kiss you?

just nu sitter jag och bråkar med mina svenska papper.. Återkommer när vi har försonats.

happy valentine

jag är ju inget större fan av alla hjärtatn dag idag då eftersom ja inte har något kärleksliv direkt... ;) men min lärare måste tycka att jag är värd något extra när man får en skål med godis.. så rart.  men i vilket fall tänkte jag ge en hälsning så glad alla hjärtans dag allasammans. hoppas ni med partner har en mysig dag tillsamman och vi singlar inte deppar för de och hittar på något med tjejkompisarna istället.
pusssss

party lika a rockstar

Tack alla fina vänner för veckans bravader,  du är de största guldklimpen som finns!

näringslära

efter en lång natt med knapp ingen sömn alls , börjar jag bli mig själv och piggna till lite det är ju trots allt fredag.  det  är näst sista lektionen, bara längtar tills vi får sluta.. vi kollade precis klart  på en film om anorexia och såna äckligheter.. ska snart sätta på någon ny film. slappt..

måste gå min egna väg

godkväll raringar ,  eftersom alla klagar på min dåliga uppdateringen ska jag ger er en. dagen har varit rätt så bra. förutom är ganska så beviken och less och nästan tycker synd om människor som inte har nått bättre för sig än att lägga sig i andras liv och brister. Som om jag inte viste vem det är.. (!!)  någon som jag trodde var min vän.. usch usch men det är inget att grubbla över.. det som gjorde mig på bättre humör va att jag och sofia gick och tränade förut på eftermiddan,  jag älskar känslan när man kommer hem sen och vet att man har tränat och varit duktig. man känner sig himla bra och stolt. finns inget bätte..  ska sätta på några avsnitt av one tree hill nu och säga  godnatt till er alla där ute det är ny dag i morgon att ta vara på.

det man inte vet lider man inte av

over and out
det är svårt att släppa in någon inpå livet. ..
men vet du vad som är svårare..  att släppa någon man en gång redan släppt in.

12:08

vaknade för en stund sen. sitter och kollar på tv och äter frukost. ska ner och träna senare innan de stänger hade ja tänkt.
går dagen besåg av ett jävla farande. jobb klockan 3 på natten. träffa grabbarna på kvällen. åkte till åby träffa lite folk där. kom hem vid 3 på natten. då hade man varit uppe dryga 24 timmar..    hallelulja
eftermiddagen och kvällen kommer att bestå av pluggande och pluggande..  hörs i morgon helt enkelt.

dagens klädsel

sprunget runt på stan och luktat britney spears parfym. ska snart ner och träna då blir de andra dofter..  hittade lite smått och gott på stan. mockashotrts och ett par byxor från bikbok , en ring från gina. sen en lång lunch på paus med tjejerna. Trevligt.

Biffen nr 1!

träningsverk och träningsverk ...




Hey mister sleep

sitter och halvslumrar framför datan så tänkte säga godnatt för sova är precis vad jag tänkte göra nu. rätt så slut efter gymmet.   natti natti

1 februari


Nicita åkte nyss. och jag blev själv här i min säng. känner mig helt död. värdelöst.. skulle helst vilja gräva ner mig och komma fram till sommaren , pigg och brun. men de går ju inte hur skulle ni klara er ?!... så pyser mig upp till soffan och håller mamma sällskap. ringa min sofia ska jag med.  imorgon står de praktiskt och träna på schemat. piggt..

RSS 2.0