HAHA

Men kolla man man hittar !!! .. hahaha ..
Mina godingar och jag kom på bild på hagafesten :D
hahah tror jag dör .  nicita sover sött där på bea :D
hahah ni är bara för bäst mina tjejer ! ..
lot of love !

Gott som står för godis !

Hej raringar. kan berätta att skolan var hemsk idag.
Men nu har jag min vän Nicita här och gjorde min dag . Den ungen är alltid sugen på massa med godsaker och har en förmåga att gör mig sugen med. hehe !..  så vi knallade ner till Gottegrisen. köpte en stor godispåse.. trevligt.
nu ska vi se idooool ! sen blir de sängen för våran del !
TAGGA DARLING !

LÄNGTAR


Måste bara säga att jag LÄNGTAR grymt mycket till torsdag!

Hemma från skolan även idag. Men i morgon har jag bestämt mig för att gå dit. Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår.

Nu ska jag hoppas in i duschen och fräscha upp mig lite. Efter att ha degat i sängen en hel dag.
Måste bara bli helt frisk nu. För i morgon kommer min Nicita hit. Och på torsdag blir de ullared. Känner lite paniiiik nu att jag inte kommer bli frisk. Men bara att febern går över så är de lugnt sen.

sängen för hela slanten

De blev att stanna hemma från skolan idag. Har feber och ont i halsen. :/
menmen. Det får bli att mysa ner sig i sängen igen och så på
One Tree Hill. ::)


Gårdagens roligheter !

Tack för en förjävligt bra kväll tjejer och killar !  ♥

MINA BRUDAR ÄR BÄST

ligger i sängen med mina brudar fortfarande. klockan är halv sex . känns fint

igår blev de först förfest och sen vidare till hagafesten !  blev en  galen kväll / natt men mina tjejer !
men helgen med mina tjejer är inte slut än ! great.  snart ska vi fixa oss och dra ner på kulturnatten och träffa massa med härligt folk.

mys

Sitter nu på sista lektionen för idag . vilket är svenska. snackar om svenska språket.  Det är typ bara 1 timmar kvar tills vi slutar. Sen blir det dra ner till stan men Felicia. ♥   Senare i kväll kommer min söta nicita och flyttar in hos mig. jättemysigt! ♥  vi ska boka bussresa till ullared. kan ju bli najs. Åker på torsdag då lite busigt sådär.


stop pretending like I'm not there because I am right in front of you!

Dagarna passerar fortrare än förväntat snart kommer det verkliga livet tillbaka. Hur fort jag än försöker springa iväg från allting nu.

ingen som sa att det här skulle vara lätt , men ingen som sa att det skulle vara såhär svårt heller.

slänger in en gammal bild där man en gång va blond.




slänger in två gamla bilder där man en gång i tiden var blond.

need you but you do not understand it, nothing is as it were longer, and you said we would be the best friends no matter what happened, but what happened to what you said then?
you think I have it so damn easy, stop pretending like I'm not there because I am right in front of you!

everything is not always who it looking to be.

klockan är nu kvart över ett. Och ni blir nog inte förvånade men fyfaaan vad trött jag är. Och jag kan inte sova!

Men åhh , vet inte riktigt vad jag ska hitta på?  justnu ligger jag bara med datan på magen lyssnar på musik och chillar. Men har gjort de några timmar nu börjar bli långtråkigt. så bestämmande mig nyss för att titta på The last song. Och sen förhoppningsvis att jag kan sova lite efter de.
GODNATT

ett leende behöver inte betyda lycka.

Dagen har vart grymt seg.

men jag har tagit mig igenom den ändå..

nu ska jag nog krypa ner i sängen o hoppas på att jag mår bättre i morgon och att det blir en bättre dag!

 

"jag tror att jag har tappat livs gnistan":/

 



Från i lördags

Några bilder från igår kväll. Dom flesta bilderna är as suddiga för att min mobil kamera är så Otroligt seg. så man orka inte vänta på att den skulle ta. Men ohja när man precis är på väg att ta ner handen är de ju såklart att då tar den kort! så typiskt..

skolan !

Mår riktigt jävla bra för tillfället, är helt sjukt glad och livet är bara allmänt härligt idag!! Fifään, jag gillart!

sitter nu på livsmedel B lektion. vi har precis fått ett häfte och vi ska skriva och testa olika choklad sorter. lunch efter de Great !  Börjar men svenska sen. ska bara se film. Efter skolan blir det förhoppningsvis att träffa bror ett tag.

puss på er !

Onsdag





vaknade nu av Mamma för andra gången. Så jävla skönt att bara somna in sådär när man kommer hem från skolan. Nu ska jag iaf ta en dusch och göra allt annat som hör till. Och vänta på att mamma ska komma hem. förhoppningsvis har hon köpt med sig nått gott.
puss !

Måste skriva av mig lite !

justnu är ja så jävla arg och trött på allt skit !

allvarligt  fan alltså! usch..  killar säger att dom glömt osv, dom spelar så jävla iskalla. sånt gör alla killar men i själva verket så är det absolut inte så. inte de minsta
vissa säger också att dom inte tjuter. men vafan, det gör dom visst. minst lika mycket som vi tjejer..
bara det att dom drar på sig en mask för att spela coola. ååh jag hartat ,  så desperat.
Alla visste om det. men ingen våga säga nått. känslor rinner inte bara av en det gör de verkligen inte! iaf inte på så jävla kort tid. säger åt mig att göra massa annat för hans bästa. att han själv inte ska må dåligt. gå från att bry sig till att inte bry sig ett skit om nån man en gång har älskat. de går inte glömma bort på en vecka! det gick väl lite väl snabbt?!  jag vet att jag inte har någon rätt till det men är så otroligt obeskrivligt arg på dig!
fan alltså! usch.. NEJ dom säger att dom glömt osv, dom spelar så jävla iskalla. sånt gör alla killar men i själva verket så är det absolut inte så. inte de minsta
vissa säger också att dom inte tjuter. men vafan, det gör dom visst. minst lika mycket som vi..
bara det att dom drar på sig en mask för att spela coola.

tillståndet då man inte vet vad man vill.

Förlåt att jag inte har skrivit på länge. men har inte orkat faktiskt.
Helgen har varit helt okej . party igår helt oh planerat men kul blev de . tjejmys i morse med massa snack och prat. nu ska ja dra ner till ica köpa mig en godispåse sätta igång en film och bara mysa i sängen.
men vi hörs senare ska uppdatera bättre i veckan ! LOVAR !

mår bra !

Har precis kommit hem från en lång promenad i skogen. blev 3,5 km idag. så skönt! tog en dusch precis. nu blir det att glo film och ta något att äta ..

skolan har varit okej idag. en lektion sen hade vi och sen  don't drink & drive kanske inte va de roligaste med de funka.
pusshej !

.....

jag har i princip inte sovit ett skit inatt så nu är ja oootroligt trött och sliten.
Det är inte lätt att släppa taget om någon som har varit i sitt liv så länge. Det kommer att göra ont. Men när jag har kommit över de . kommer jag att le för jag vet att jag har klarat det. jag måste övervinna mig själv den här gången. bevisa för mig själv att jag kan klara det här. Alla minnen med dig kommer alltid finnas kvar. Men tanken på att typ aldrig få se dig mer gör mig så ledsen.
ÅÅH att gå och tänka på det här tar fan livet av mig!

uppdate / helg

såå, nu har min Matilda äntligen hjälp mig göra en ny design. :) blev rätt så nöjd med den!
ska berätta lite om helgen. Fredagen var såå grym bra! börja med att vi hade ingen skola för läraren va sjuk. Får han gärna vara oftare för mig. Men iallafal senare på kvällen kom tjejerna hit vi käkar tar några glass vin och har det extremt mysigt. sedan begick vi oss ut på äventyr. Tog bussen till svärtning på chill fest oss några killar. super trevligt.Fast äventyret va inte slut riktigt än . när vi kom till Norrköping igen så plocka vi upp 2 killar och drog hem till mig. kolla på Dead silence. sluta med att alla somnade i sängen innan filmen va slut. Bilder kommer senare. när jag får dom av en skitunge utan batteri i sin mobil. ;)
Lördag : när alla mina godingar hade åkt. så va det bara min pojkvän kvar oss mig. vi låg och myste i sängen och kolla Twilight eclipse. ingen av oss orkar göra så mycket annat just då. vi skulle käka men ingen av oss hade så stor lust att göra något. Men vad gjorde inte pojken dårå? jo ringde sin mor och kolla om det fanns mat. Haha vi hade tur så åkte hela vägen till söderköping för lite mat. Senare på kvällen gick vi hem till Carl och kolla på film. sen drog jag tillbaka till Norrköping.
söndag: bara slappat ,  Men det är ju det söndagar är till för. just nu ligger jag i sängen, väntar på att min simon ska komma hit efter sin match och mysa med mig.

mitt första blogginlägg

Idag hände det ! nu är det dags för mig att börja blogga! :) hoppas ni kommer tycka min blogg kommer bli intressant.  :)  inom kort kommer jag få en ny blogg design men har den här så länge!  ha en bra dag ! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0