det går bra nu , kompis det går bra nu!

ojojoj det var ju ett tag sen man hängde här.
har haft fullt upp med  plugg och annat smått och gott.
har iallfall precis haft nationellt prov i svenska B. och det gick faktiskt jätte bra.
är jätte glad idag , underbart.
ska snart ha ett annat prov i svenka. innan det är dax för en shopping runda på stan och sen hockey. pusspådet !

det är tur att du är så skön.

Bra tjej är jag  som sparar mina pengar.. Men livet är för kort för att inte levas ut till fullo tycker jag.  så nicita och jag tog en sväng på stan idag igen. alltid lika kul att komma hem med något nytt att fylla ut garderoben med.
sister just nu och dricker cider och försöker tagga. ska snart åka iväg till rejmyre.  känner mig inte as pepp, men vad gör man inte ? det kan ju bli grymt.
puss

friday

jaha gott folk. projektarbeta sissta för dagen. har kommit en bit på vägen nu med arbetet och det känns bra. har två timmar kvar tills skoldagen är över. och jag bara längtar.  då bär det av till stan på en shoppingrunda med min söta tös. vårfärgerna har kommit in och jag blir så himla sugen.



relief

har nu suttit 40 minuter i skräck och tjutigt för att mina favorit personer i one tree hill höll på att dö. hahah. så klen och töntig är jag. det konstiga är att jag nästan aldrig kan gråta annars. när svåra saker händer, när jag stöter på motgånar kan jag knappt gråta. men till filmer och serier kan mina tårar strömma. är inte de lite underligt? men ändå.. det var skönt att gråta lite..

skolan idag har varit både upp och ner. slutade med att jag gick en timma tidigare därifrån.
och folk kommer aldrig sluta förvåna mig , och den här gången menar jag inte på något bra vis. otroligt vad folk kan vrida och vända på allting för att få sorts uppmärsamhet. jag förstår inte varför? när man vet hur allting ligger till så ändå säga motsatsen till andra. inte acceptabelt. förstår inte folk syn på "vänskap" längre. det uttycket har blivit suddigt.

if you only knew how much i miss you

blev nyss en lång promenad med mammi.  vi kom fram till att vi gick 7 km. känner mig duktig.
har förövrigt spenderat min dag i skolan. slutade vid 2, då tog jag mitt pick och pack och begav mig hemåt. har även hunnit med att kolla på ny mobil. kollade på en iphone 4.  om jag väntar tre månader så skulle jag få den för 3000 riksdaler billigare sa han i butiken. kan ju vara värt de?!!..

I am afraid to think ahead, but terrified of being trapped here.

frågan är vad jag fortfarande gör uppe? dock sprang klockan bara iväg. känner ens inte för att lägga ner datan och försöka sova. det går inte. men natten är ung fast det nu mera ränkas som morgon.
om det är så att du har försökt krossa mig så har du lyckas jävligt bra gubben...
rubrik : nä nu kom dom dåliga känslorna tillbaka. inte bra.
saknad som inte får existera
jag är rädd för att tänka framåt , men livrädd för att fastna här.

05:01

frågan är vad jag fortfarande gör uppe? dock sprang klockan bara iväg. känner ens inte för att lägga ner datan och försöka sova. det går inte. men natten är ung fast det nu mera ränkas som morgon.
om det är så att du har försökt göra mig ledsen så har du lyckas jävligt bra gubben...


FREDAGARÄRKÄRLEK

fick precis ett överraskande samtal från Robin som är i spanigen och göttar sig. gullig grabb det där som ringer.
ska börja fixa mig lite smått nu. sen ta bussen till söderköping och träffa alla efterlängtade tjejer. puss på det.
och imorgon är de lördag då blir de hockey och party i ringarum. blir eventuellt att stanna där till söndag. där har ni min helg lite kortfattat.
puss !

punkt och pricka

Full fart , nu satsar jag på sommaren. Från och med idag blir det INGEN skräpmat och kakor, godis, läsk, saft och annat skit blir det max en gång i månaden. till punkt och pricka ska jag hålla det.  Även funderat på att försöka dra ned på drickandet. Men anser att lite kul måste man få ha så man orkar med. tycker att det har börjat jävligt bra den här veckan. kör både kondition och styrka plus dans på de. hur skönt som helst att komma hem och veta att man har gjort någon bra. kör i 120 hela tiden. fit for fight till beach 2011




life is so unpredictable

känns som det var ett tag sen, är det så? dagarna bara sveper förbi mig och jag vet ens inte om jag minns allting jag har gjort. men jag har iallafall spenterat dagarna med mina vänner/människor/fina filurer , mm. gymmat flertal gånger. igår spenderade lite tid med mamma och bara gottat mig i soffan. planerna för idag är att snart gå till gymmet.  sen får se vart man hamnar , eftersom vi är lediga i morgon. göttmos
Anyway, vi hörs.
Ps. saknar min Nicita rask

servering

här kommer de lite bilder från serveringen.

all i can see is make believe

du såg mig och jag såg dig. vill du veta en sak? jag hittar minns lika mycket som dig , varje dag tittar jag.

Finns inga rätt , inga fel alla kör sin grej.

solen skiner och det är fredag , underbart.
har nyss tryckt i mig den nya daim glaasen med päronsmak. rätts så okej.
ska ha projekt arbete nu ,  ca bara 3 timmar kvar så är även skolan slut. Wiii
pusss

M ,

skolan var som vilken vanlig dag som helst.

jag gick upp och tog bussen, när jag väl kom till skolan hälsade jag på alla. ''är det bra?''

svarade automatiskt ''aa det är as bra''  egentligen utan att tänka efter,är det egentligen as bra? det är bara nåt jag säger, som vilken dag som helst.

skrattade över saker som var roliga. precis som vanligt.

satt där på lektion , på stolen med datorn på bordet som varje dag.

vad är egentligen meningen med livet ??

tror jag har kommit till en sådan fas att jag är trött på allt och det mesta. känns som livet börjar bli lite långrandigt och jag vill göra något nytt , hitta nytt och lära känna nytt. känns som det är dags för förändringar nu. tror det kan vara nyttigt.





M ,
Att älska någon för deras brister och bortse från alla fel de gör är vissa fall lika viktigt som att uppskatta och älska någon för allt bra de gör och alla goda sidor personen har...

det sägs att när snön smälter kommer sanningen fram

jag skulle ljuga om jag sa att jag, gjort allt jag kunnat, för jag har glidit genom livet utan att kolla åt höger eller vänster. - men det är alltid vänskapen som bestått. och förlåt att jag aldrig förstått.




seen in the sky

Vicky och jag mötte den här stackarn , Va tvungen att fota, riktigt läskigt!. Även fast den va stendöd..

så söt !


om ändå , så vore

Dagen har inte varit en tio poängarna men med lite sällskap från vicky  har vi tillsammans gjort  timmarna enklare.
vi sister nu och försöker plugga på ett tal vi ska vara klara med i morgon. vi är bäst på att ligga efter.
puss

sol sol sol

måste bara säga underbart väder.
hoppas att värnen håller i sig till sommaren nu.
allt bara rusar iväg , snart april ju.
skolan är rätt så seg , men helgen är ju nära nu ,
ska bli bättre på att skriva nu.
puss

passerar

konstigt hur allting kan vända så fort , jag som var så säkert och nu? - nae inte alls , inte ett dugg faktiskt, allting passerar och vi lät de glida iväg från oss. varför och Hur ?

hatar att söka jobb fattar typ ... nada

min tanke just nu - är det någon som har ett knep att låna ut ?










a long time ago i was just like you

precis fått i mig lite lunch , börjar severings lektionen snart igen. Egentligen skulle vi ha ungefär  börjar vid den här tiden men den här veckan ska vi öva på att servera varandra för nästa vecka ska vi jobba i restaurangen.. sen kommer vi vara lediga i 2 måndader varje måndag. hur skönt är inte de ?  over and out!

Why am I feeling so empty?

passerar

konstigt hur allting kan vända så fort , jag som var så säkert och nu? - nae inte alls , inte ett dugg faktiskt, allting passerar och vi lät de glida iväg från oss. varför och Hur ?

Dagens

sitter nu på svenskalektion...   huvudet och jag är inte så bra polers idag så att säga..  så ska dra hem hade ja tänk mig. ska till gymmet en sväng sen åka hem till min hemby ö-ryd.. blir även att köra lite bil.
pussssss och kraaam skumbanan

RSS 2.0